Opvullen zitkussens in Rijndijk

Woont u in Rijndijk en wilt u de zitkussens opvullen van uw bankstel of bijvoorbeeld kussens van een boot of caravan? Bij ons kunt u terecht voor het opvullen van alle soorten kussens. Door het opnieuw vullen van de zitkussens verlengt u de levensduur van uw bankstel en overige meubels die zitkussens hebben. Na enkele jaren trouwe dienst zijn de meeste zitkussens aan vervanging toe. Daar is een simpele reden voor we leven in een weggooi maatschappij, de garantie is voorbij en u wordt geacht een nieuw bankstel te kopen om uw bijdrage aan de economie te leveren. U hoeft daar natuurlijk niet aan mee te doen want elk zitkussen kan vervangen worden.

Bel voor advies of een vrijblijvende prijsopgave in Rijndijk op 070-215 26 11

 

 
   

   

  Bent u toe aan nieuwe zitkussens

  Wanneer bent u toe aan nieuwe zitkussens. Gemiddeld na 5 jaar begint u al te merken dat de kussens van het bankstel opgevuld moeten worden.

  • overmatige plooivorming
  • vormverlies zitkussens
  • u kunt niet meer makkelijk opstaan
  • u staat niet meer uitgerust op
  • u voelt de veren door de kussens heen

  Voordelige en goede oplossingen

  Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bankstel weer een goed zitcomfort te geven. De juiste oplossing is afhankelijk van de bestaande zitkussens en wat u het fijnste vind zitten.

  Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

  Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, zo zijn er verschillende kwaliteiten vullingen met ieder zijn eigen eigenschappen.

  • polyether in verschillende kwaliteiten
  • koudschuim in verschillende kwaliteiten
  • Hr schuim in verschillende kwaliteiten

  Kortom er is een heel groot assortiment aan nieuwe vullingen waar u uit kan kiezen. Van interieurvering tot springveren en polyether tot aan pantera. Afhankelijk van uw keuze kunt u weer een paar jaar met uw bank vooruit of gaat uw bank nog tien jaar mee. Bij Stoffeerderij Benelux krijgt u altijd het juiste advies.

   

  Bel voor advies of een vrijblijvende prijsopgave in Rijndijk op 070-215 26 11