STOFFEN BANK REINIGEN

Een stoffen bank reinigen, het lijkt misschien wel een onbegaanbare opgave. Niets is echter minder waar. Heeft u een hardnekkige vlek in uw bankstel? Of is hij met de tijd zijn mooie kleur verloren? Stoffeerderij Benelux zorgt ervoor dat uw bank weer vuilvrij wordt en er weer prachtig uitziet.

 

DE JUISTE REINIGINGSTECHNIEK

Bij de reiniging van uw bankstel letten we niet alleen op de aanwezige vervuiling, maar ook op de opbouw van de vezel en de kleur van de bank. Op basis daarvan bepalen wij wat de juiste reinigingstechniek is om de stoffen bank te reinigen. Onze speciale reinigingsmiddelen reinigen uw stoffen bank grondig. En dankzij het impregneren van de meubelstof krijgt uw meubilair een vuilafstotende beschermlaag. Heeft u last van schimmels of huisstofmijt? We kunnen uw meubelstuk tot diep in het koudschuim reinigen. Zo zorgt Stoffeerderij Benelux ervoor dat uw bankstel er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant weer schoon en fris uitziet en bovendien langer mee gaat.

 

OORSPRONKELIJKE UITSTRALING

Uw stoffen bank reinigen resulteert ook in het feit dat de oorspronkelijke uitstraling en kleur van uw meubel weer terugkomen. U zult versteld staan van het resultaat! Het reinigen van een leren bank wordt gedaan met onze speciale leerreiniging. Het leer wordt weer op kleur en glans gebracht en wordt weer soepel.
Naast het reinigen van een stoffen of leren bankstel, kunt u bij Stoffeerderij Benelux ook terecht van het reinigen van fauteuils, keukenstoelen, bureaustoelen, losse vloerkleden, Perzische tapijten en ga zo maar door.

 

Bel voor advies of een vrijblijvende prijsopgave 070-215 26 11