STOEL REINIGEN

Vlekken op uw stoel? Zelf in de weer gaan met soda, warm water of andere wondermiddeltjes brengen de stoel vaak alleen nog maar meer schade toe. Professioneel uw stoel laten reinigen is daarentegen een meubelvriendelijke én effectieve oplossing.

Voor veel mensen zijn vlekken een doorn in het oog. Een meubelstuk verliest tenslotte zijn charme door vuil. Kiest u voor stoel reinigen? Dan maakt u vervanging overbodig en u krijgt toch een prachtige ‘nieuwe’ stoel terug.

Gestoffeerde meubels krijgen door onze intensieve manier van schoonmaken een nieuw leven. Daarnaast is stoelreiniging:
kostenbesparend toepasbaar op vrijwel alle stoffen geschikt voor huis-, kantoor-, caravan- en bootmeubels

 

REINIGINGSTECHNIEK

Voor Stoffeerderij Benelux is elk meubel uniek. We letten op de opbouw van de vezel, de kleur en kijken natuurlijk naar het type vervuiling. Op basis hiervan kunnen we een geschikte reinigingstechniek bepalen. Met speciale reinigingsmiddelen komen we tot de kern van de vlek, zodat we de stoel reinigen op een zo grondig mogelijke manier.

 

RESULTAAT

Met effectieve stoelreiniging zorgen we ervoor dat de bekleding er weer schoon en fris uitziet en laten we de oorspronkelijke kleur van het meubelstuk weer tot leven komen. Daarmee geven we een meubel, zoals een stoel of fauteuil, de gewenste uitstraling weer terug.

LEREN STOEL

Heeft u een leren stoel in uw bezit met een akelige vlek? Ook deze stoel reinigen wij voor u. Stoffeerderij Benelux behandelt leren meubels met een speciale techniek. Hierdoor wordt het leer weer op kleur en glans gebracht en wordt het leder weer net zo soepel als eerst.

 

Bel voor advies of een vrijblijvende prijsopgave 070-215 26 11