RIET EN BIES

Iedereen kent ze wel, de mooie stoelen met een zitting van riet of bies. Stoelenmatten – het maken van rieten en biezen stoelen – is een prachtig ambacht. Bij bies draait alles om het aandraaien van de biezen tot gelijke koorden die samen een strak vlechtwerk vormen en bij riet wordt het riet gevlochten tot een prachtige webbing. Stoffeerderij Benelux is hier als één van de nog maar weinige stoelenmatters in Nederland gespecialiseerd in.

STOELENMATTER MET JARENLANGE ERVARING

Is uw stoelzitting versleten? Of is het vlechtwerk losgeraakt? Stoffeerderij Benelux repareert uw rieten of biezen meubel vakkundig, zodat u er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Als stoelenmatter hebben wij een jarenlange ervaring. Niet voor niets bieden wij, bij normaal gebruik, op deze diensten een garantie van wel 10 jaar!

Stoffeerderij Benelux beschikt over de volgende technieken:

  • Biezenmatten
  • Vlechtrietenmatten
  • Inslag matten
  • Papercord
  • Matten met wikkelband

VOORDELIG STOELENMATTEN

Stoelen met een rieten of biezen zitting zijn tijdloos. Waarom zou u nieuwe stoelen aanschaffen als uw eigen stoelen zich prima lenen voor een restauratie? Reparatie van uw stoelen is een duurzame keuze en scheelt in de meeste gevallen ook nog eens flink in de kosten.

 

Bel voor advies of een vrijblijvende prijsopgave 070-215 26 11