Meubelstoffering in Binckhorst

Door onze ervaring op het gebied van meubelstoffering willen wij u een korte impressie geven van ons stoffeerwerk. Hierbij zijn er een aantal foto’s van de stoffering gemaakt.

Onder klassieke meubelen vallen veel verschillende stijlen. Bijvoorbeeld Barok, Jugendstiel of Art-deco. Elk meubelstuk van iedere stijl kan gestoffeerd worden bij Stoffeerderij Benelux. Zelfs de techniek van het ingewikkelde capitonneren bezit het bedrijf. Het capitonneren is het inzetten van vele knopen zoals men dat kent van Chesterfield.

HERSTOFFEREN NAAR ORIGINALITEIT

Stoffeerderij Benelux streeft ernaar om klassieke meubelen zoveel mogelijk naar originaliteit te herstofferen met traditionele materialen zoals crin (gedroogd steppegras), paardenhaar, springveren, jutten singles etc. Dit met een belangrijke reden, uw meubelstuk moet haar waarde zoveel mogelijk behouden. Dit vergt vakmanschap en precisie! Hierdoor weet u zeker dat de klassieke, eigentijdse uitstraling van de meubels behouden blijft.

Wij werken met gediplomeerde meubelstoffeerders die al meer dan 30 jaar hun werk met veel plezier doen. Wij komen graag bu u langs in Binckhorst voor een vrijblijvende offerte aan huis.

 
     

    Bel voor advies of een vrijblijvende prijsopgave 070-215 26 11