CAMPER & CARAVAN STOFFERINGEN

Als de bekleding van uw camper of caravan versleten is, kan Stoffeerderij Benelux u helpen. Onze medewerkers kunnen het interieur een geheel nieuwe uitstraling geven. Na de stoffering kan uw geliefde camper of caravan weer jaren mee. Naast het herstofferen van de kussens kunnen wij ook de vloer (her)bekleden of bijpassende gordijntjes maken. Wij voeren al onze projecten op authentieke wijze uit. Onze kwaliteit is dan ook in alle projecten terug te zien..

UITGEBREIDE COLLECTIE STOFFEN

Voor camper of caravan stoffering hebben wij zeer uitgebreide collectie leer, kunstleer en stoffen. De stoffen zijn geschikt voor intensief gebruik. De collectie bestaat uit uiteenlopende stoffen en verschillende kwaliteiten leer. Bij ons vindt u altijd de stof die aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om duurzaamheid, waterafstotende of schimmelwerende eigenschappen.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Uw wensen kunnen gaan over de uitstraling van de camper en caravan stoffering, levensduur van de stoffen en gebruiksgemak zoals bijvoorbeeld het makkelijk schoonmaken en het makkelijker opbergen.

 

Bel voor advies of een vrijblijvende prijsopgave 070-215 26 11